Voorinschrijving

De scheppende kracht van papier

Duurzaam, innovatief, sociaal

Tekst en concept              Elise Meier

Technische input              Leo Hoegen

Uitgever                              Boiten Boekprojecten

 

‘Eigenlijk gewoon een heel mooi boek over papier.’

Leo Hoegen uit Utrecht heeft een lange staat van dienst als papierschepper. Ruim veertig jaar ervaring in experimenteren en innoveren, meedoen aan kunstprojecten, advies geven aan buitenlandse start ups en vooral heel veel les geven.

Dit boek bestaat uit de interessantste hoogtepunten van Leo’s carrière en leest als een avonturenboek. Elk hoofdstuk biedt praktijkoefeningen om te leren papierscheppen met een QR-code voor een film waarin Leo dat voordoet. Spelenderwijs wordt de lezer ingewijd in de geheimen van dit bijzondere ambacht. Een lesboek dat ook prima geschikt is als leesboek.

Of je nu wilt leren papierscheppen of het belangrijk vindt dat ambachten blijven bestaan, er zijn veel redenen om je voor in te schrijven voor dit boek. Er komen twee verschillende versies.

  1. Reguliere versie. Kosten € 29,95.
  2. Een gelimiteerde, genummerde versie van 100 stuks, die allerlei extra’s biedt zoals handgeschepte pagina’s, een lijst met de namen van de mensen die de gelimiteerde versie hebben aangeschaft (optioneel), een envelop met echte voorbeelden van de in het boek genoemde verschillende soorten papier, een workshop papierscheppen voor vier personen en nog meer. Kosten: € 500.

Het belangrijkste is dat je met je voorinschrijving dit waardevolle en duurzame ambacht ondersteunt en het mogelijk maakt om het door te geven! Vul nu onderstaand formulier in en maak een keuze voor de gewone versie of de luxe, gelimiteerde versie. Wij houden je op de hoogte wanneer we voldoende aanmeldingen hebben, zodat je het definitief kunt bestellen.

 

Voorinschrijving

9 + 12 =