Webwinkel

Elise Meier

De scheppende kracht van papier

Duurzaam, innovatief en sociaal

‘Eigenlijk gewoon een heel mooi boek over papier.’

Meester papierschepper Leo Hoegen uit Utrecht heeft een lange staat van dienst als papierschepper. Ruim veertig jaar ervaring in experimenteren en innoveren, meedoen aan kunstprojecten, advies geven aan buitenlandse bedrijven en vooral heel veel les geven.

‘De scheppende kracht van papier’ bestaat uit de interessantste hoogtepunten van Leo’s carrière, die lezen als een avonturenboek. Elk hoofdstuk biedt praktijkoefeningen om te leren papierscheppen, met een QR-code voor een film waarin Leo laat zien hoe u dat doet. Stap voor stap wordt u ingewijd in de geheimen van dit eeuwenoude, maar nog springlevende ambacht. Een lesboek dat ook prima geschikt is als leesboek.

Koop het voor uzelf of geef het boek als geschenk, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen. De oplage is beperkt, dus op = op!

Auteur Elise Meier heeft diverse boeken over ambachten op haar naam staan zoals Gouden Handen, Kunst& Ambacht, Op zoek naar het nieuwe ambacht. Ook schrijft zij regelmatig in tijdschriften over ambachten en immaterieel erfgoed.

Belangrijk: Als u vanuit België bestelt, stuur dan een e-mail naar Erfgoed@emzovoort.nl.

U kunt kiezen uit twee varianten:

1. Reguliere editie: € 29,95 (+ € 7,- verzendkosten).

2. Gelimiteerde luxe-editie, voor liefhebbers van bijzondere boeken. Deze uitvoering biedt diverse extra’s zoals een harde kaft die door Leo Hoegen handmatig is gebonden. De harde kaft is voorzien van handgeschept papier. Verder vindt u achterin het boek een envelop met voorbeelden van verschillende soorten handgeschept papier. Ook kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om gratis een workshop papierscheppen voor vier personen bij Leo Hoegen te volgen. Prijs: € 500 (gratis verzenden of na afspraak ophalen bij Leo Hoegen).